Mijn hond heeft een kaal plekje | groeit dit terug?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Hallo Iedereen,

 

Mijn hond heeft sinds vandaag een klein kaal plekje op zijn wang. Ik weet niet hoe dat is ontstaan, maar ik vermoed dat hij zich ergens heeft aan geschaafd. Het haar is daarom op een klein plekje met wortel en al eruit. Groeit dit ooit nog terug? En hoe lang kan dat ongeveer duren?

 

Alvast bedankt.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

gijs had bij zn mond ook allemaal korstjes, wss door de struiken geraced, daarna was het kaal en nu zit er weer gewoon haar

 

ik denk dat dat bij jou hond ook wel gebeurd

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Oke, bedankt! Dan maak ik me druk om niks.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Mijn colli liep eens knal tegen iets aan, nadien verscheen daar een kale vlek. 

Is na een tijdje mooi terug volgroeid. Waarschijnlijk is dit bij jouw hond  hetzelfde geval. Uit zottigheid ergens tegen gestoten. 

 

Ik verloed echt  dat het dit is. Komt goed .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat ligt er een beetje aan, het kan zijn dat de haarvaatjes zijn beschadigt , en ja dan zal het lang duren voor het terug groeit.... hier een plek op haar enkel daar is nimmer meer haar terug gekomen, dat is afgekneld geweest door een drukverband tot op haar heup, enkel erin, en precies op de kneep, alles was kaal geschoren, is het nimmer meer terug gekomen, ook had Bams een grote plek op haar heup wat een jaar geduurd heeft tot er weer haar op kwam, de rest groeide wel gestadig, haarvaatjes beschadigd door het scheren voor de operatie.

 

een schaafwondje, is zelden dat er haarvaatjes beschadigd zijn, dus echt grote kans dat het weer terug groeit, afwachten maar.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Het kan idd erg lang duren, Diesel is een poos geleden gedeeltelijk geschoren voor een operatie, daar groeit nu nog steeds niks op.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^